Tarieven

Psychologiepraktijk UP biedt trajecten op maat. De duur van de sessies, het aantal behandelingen en de behandelmethoden worden dus afgestemd op de wensen en behoeften van onze cliënten. Een sessie kan variëren van een afspraak van twintig minuten tot een dagprogramma. Zo kort mogelijk, maar zo intensief als nodig. Na het vrijblijvende intakegesprek stellen wij een behandelplan op met een passend tarief, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kun je verwachten:

Intakegesprek Gratis
Individueel consult (60 min.) € 90,-
Individueel consult (30 min.) € 45,-
Consult relatietherapie (60 min.) € 110,-
Telefonisch consult (15 min. berekend o.b.v. minuten) € 21,-
Hartcoherentietraining (45 min.) € 60,-
Huur biofeedbackapparatuur gedurende de behandeling € 25,-


Deze bedragen zijn inclusief BTW

Vergoedingen

De sessies (m.u.v. relatietherapie) worden vaak gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar, wanneer je aanvullend verzekerd bent.  Hierbij wordt geen aanspraak gemaakt op het eigen risico van € 385,-! Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar of bespreek dit tijdens de eerste afspraak. Vermeld bij de zorgverzekeraar altijd ons lidmaatschap bij de NVPA (licentienummer 103334) en de koepel RBCZ (214016R).

Algemene voorwaarden

Studentenkorting

Om psychische hulp ook toegankelijk te maken voor studenten, krijgen zij 20% korting op individuele consulten. Dit geldt voor alle meerderjarige leerlingen/studenten VO, MBO, HBO en WO, op vertoon van geldige onderwijskaart.

Afspraken afzeggen

Soms kan het gebeuren dat je noodgedwongen een afspraak moet afzeggen. Wij willen je vragen om dit zo snel mogelijk, en uiterlijk 48 uur voor de afspraak, door te geven. Als een afspraak niet wordt nagekomen of te laat wordt afgezegd, zijn wij helaas genoodzaakt het consult alsnog in rekening te brengen.

Wij kunnen je helpen bij:
Paniek
Dwang
Angst
Onzekerheid en sociale angst
Piekeren
Depressie
Burn-out
Relaties
Leefstijl
Iets anders