Psychologiepraktijk UP voor leefstijlcoaching bij afvallen, eetstoornissen en andere leefstijlgerelateerde klachten

Weet jij precies wat goed voor je is en wat je beter kunt laten, maar lukt het je niet om je leefstijl daadwerkelijk te veranderen? Dan heb je hulp nodig om je patronen te doorbreken. Wil jij hulp bij het afvallen? Een behandeling voor je eetstoornis? Met lifestyle coaching van Psychologiepraktijk UP in Amsterdam en Waalwijk (Noord-Brabant) ontdek je wat je valkuilen zijn en hoe je die op de juiste manier te lijf kunt gaan. Met de leefstijlcoaching van UP krijg je de juiste hulp bij eetstoornissen en slechte leefgewoonten. Coaching in Amsterdam, een coach in Amstelveen of een coach in Waalwijk? Neem contact op met UP!

Lifestyle coaching? Bij UP helpen we je verder.

Het kan erg moeilijk zijn om patronen te doorbreken, zelfs wanneer je precies weet wat er moet veranderen. Bij de lifestyle coaching van UP leren we je daarom niet hoe je moet afvallen. De lifestylecoach van UP ondersteunt je in het veranderen van je gedrag en het doorbreken van patronen. De lifestylecoach van UP is dus geen 'dieet psycholoog' of coach bij het afvallen, maar een psycholoog voor overgewicht: je krijgt geen hulp bij het afvallen, maar bij het aanpassen van je gedrag en gewoontes, zodat je je ongezonde patronen kunt doorbreken. Lifestyle coaching is een zeer effectieve hulp bij afvallen en biiedt goede hulp voor je eetverslaving. Personal coaching in Amsterdam, een coach in Amstelveen of een coach in Waalwijk? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek bij UP!

Een afspraak maken of vraag stellen?

Neem vrijblijvend contact op met UP

Lifestyle coaching voor de behandeling van eetstoornissen

Leefstijlcoaching is een effectieve hulp bij afvallen, maar ook bij de behandeling van een eetstoornis en de behandeling van een eetverslaving (eetstoornis therapie). Hulp bij een eetstoornis wordt geboden door je gedragspatronen en gedachten te analyseren, zodat je je bewust wordt van je valkuilen. De lifestylecoach van UP (personal coaching in Amsterdam, Amstelveen en Waalwijk) komt vervolgens tot een oplossing die bij jou past. Vervolgens gaan we snel over tot actie. Onze behandeling van eetstoornissen is zeer effectief. Dankzij de lifestyle coaching leer je patronen te doorbreken, zelfs in moeilijke situaties. Een geschikte therapie voor je eetstoornis.

Wil je weten wat UP voor jou kan betekenen?

Lees hier meer over UP

UP, hulp bij afvallen én hulp bij een eetstoornis

Lifestyle coaching in Amsterdam van UP is een geschikte hulp bij het afvallen doordat je erdoor kritisch naar je gedrag gaat kijken en dankzij je coach bij het afvallen (een lifestylecoach in Amsterdam, een coach nabij Amstelveen of een coach in Waalwijk) dit gedrag leert te veranderen. Leefstijlcoaching is hiermee een goede hulp voor mensen die wel weten hoe ze gezond moeten leven, maar dit niet in praktijk kunnen brengen - om wat voor reden dan ook. Daarnaast is lifestyle coaching een effectieve hulp bij een eetstoornis / een goede behandeling van een eetstoornis, doordat er bij lifestyle coaching (coaching in Amsterdam, een coach in Amstelveen of een coach in Waalwijk) heel concreet naar je gedrag wordt gekeken. Bij UP vindt de behandeling van een eetverslaving of de behandeling van eetstoornissen (hulp bij eetstoornissen) dus niet plaats aan de hand van een dieet psycholoog of een psycholoog voor overgewicht, maar door een lifestylecoach. Meer weten over deze eetstoornissen behandeling / eetstoornis therapie? Met onze personal coaching in Amsterdam, Amstelveen en Waalwijk kun je rekenen op gedegen hulp bij je eetstoornis.

Wil je weten wat UP voor jou kan betekenen?

Lees hier meer over UP

UP, jouw coach bij het afvallen

Ook wanneer je geen eetstoornis hebt kan UP je helpen bij het veranderen van je leefstijl. Bij UP vind je een geschikte coach bij het afvallen. De leefstijlcoaching (ook wel lifestyle coaching genoemd) van UP biedt je hulp bij het afvallen. Geen 'dieet psycholoog' dus, maar een lifestylecoach die je kan vertellen hoe je je patronen kunt veranderen. Deze manier van leefstijlcoaching is een goede hulp bij het afvallen, omdat het je niet leert hoe je gezond moet leven, maar hoe je je vaste patronen kunt veranderen. Een psycholoog voor overgewicht dus,  in plaats van een diëtist. Een heel andere aanpak, die zeer effectief werkt. Zoek jij lifestyle coaching in Amsterdam, een coach in Amstelveen of een coach in Waalwijk? Dan is leefstijlcoaching van UP een goede keuze! 

Een afspraak maken of vraag stellen? 

Neem vrijblijvend contact op met UP
Wij kunnen je helpen bij:
Paniek
Dwang
Angst
Onzekerheid en sociale angst
Piekeren
Depressie
Burn-out
Relaties
Leefstijl
Iets anders