Psychologiepraktijk UP voor hulp bij angststoornissen, paniekaanvallen en hyperventilatie

Heb je last van een angststoornis of van paniekaanvallen? Zoek je een ervaren psycholoog voor de behandeling van je paniekstoornis? Heb je last van agorafobie (straatvrees of pleinvrees) of zoek je een psycholoog voor de behandeling van hyperventilatie? Wil je een behandeling voor je angst of ben je bang om flauw te vallen? Bij Psychologiepraktijk UP ben je aan het juiste adres. UP is een toegankelijke praktijk voor psychologische vragen, klachten of problemen. Onze praktijk is gevestigd in Amsterdam (Amsterdam Oud-Zuid) en Waalwijk (Noord-Brabant). Psychologische hulp op maat voor je angststoornis, agorafobie / pleinvrees / straatvrees, hyperventilatie of paniekaanvallen? Je angst overwinnen? Neem dan contact op met UP voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wat je klacht ook is, onze ervaren psychologen helpen je graag verder.

Angststoornis of paniekaanvallen? Kom er vanaf met UP.

Een angststoornis kan een grote impact hebben op je leven. Het kan ervoor zorgen dat je de straat niet meer op durft of dat je voortdurend met angst leeft. Uit ervaring weten wij dat aan angststoornis nooit vanzelf over gaat. Met de juiste behandeling zijn paniekklachten gelukkig erg goed te behandelen. Psychologiepraktijk heeft veel ervaring met de behandeling van een paniekstoornis en angststoornis therapie. Blijf dan ook niet rondlopen met je klachten en zorg ervoor dat je angststoornis niet heviger wordt. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van angstaanvallen en kunnen ervoor zorgen dat je dankzij een gedegen behandeling van je klachten afkomst. Behandeling van je angst? Kom eens kennismaken met UP en ontdek hoe wij je van je angststoornis af kunnen helpen.

Een afspraak maken of vraag stellen?

Neem vrijblijvend contact op met UP

Een professionele behandeling van je hyperventilatie, angststoornis, agorafobie / pleinvrees en angstaanvallen

Heb jij last van paniekaanvallen of anstaanvallen? Ben je bang om flauw te vallen of om om naar buiten te gaan (agorafobie / straatvrees / pleinvrees)? Psychologiepraktijk UP kan je helpen om je angst te overwinnen. Samen met jou gaan we actief werken aan je angststoornis. Zo zorgen we dat je angstaanvallen binnenkort verleden tijd zijn. Met de hyperventilatie behandeling van UP pakken we ook deze angst aan. Met onze praktische therapie voor je angststoornis kun je rekenen op een behandeling voor je angst die zeer effectief is. Zoek je een psycholoog die je kan helpen om van je angststoornis of paniekaanvallen af te komen? Kom dan langs voor een kennismaking.

Een afspraak maken of vraag stellen?

Neem vrijblijvend contact op met UP

UP, psycholoog voor je angststoornis, paniekaanval of agorafobie

Psychologiepraktijk UP is een jonge praktijk in Waalwijk. De psychologen van UP werken op een frisse manier die past bij deze tijd. Die vernieuwing zie je onder meer terug in de behandelwijze van UP, die helemaal wordt afgestemd op jouw wensen. De werkwijze van UP is flexibel, persoonlijk en informeel. We zetten alles in om je verder te helpen: van online consult tot wandeling in de buitenlucht, en van individueel gesprek tot groepstraining. Voor de behandeling van angstaanvallen, angststoornissen, hyperventilatie en agorafobie (ook wel pleinvrees of straatvrees genoemd) ben je bij UP aan het juiste adres! Wil je van je angststoornis, angstaanvallen of paniekaanvallen af? Kom langs bij UP voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je weten hoe UP jou kan helpen?

Lees hier meer over UP

Behandeling van hyperventilatie

Als je last hebt van hyperventilatie, kan dit tot grote problemen leiden. Wanneer je ooit een paniekaanval hebt gehad, kun je bang worden voor bepaalde situaties en deze gaan vermijden, omdat je bang bent dat je opnieuw last krijgt van hyperventilatie. Om die reden is het belangrijk om actie te ondernemen, zodat je leven niet langer wordt beperkt door je angst voor hyperventilatie. UP heeft veel ervaring met een hyperventilatie behandeling die zeer effectief is. Met deze behandeling werken we er samen aan om je angst te overwinnen. Een effectieve hyperventilatie behandeling / angst behandeling? UP zorgt dat je van je angst afkomt!

Neem vrijblijvend contact op met UP
Wij kunnen je helpen bij:
Paniek
Dwang
Angst
Onzekerheid en sociale angst
Piekeren
Depressie
Burn-out
Relaties
Leefstijl
Iets anders