Over up

Psychologiepraktijk UP is een toegankelijke praktijk voor hulp bij psychologische vragen, klachten en problemen. Dat doen we op een frisse manier die past bij deze tijd. Die vernieuwing zie je ook terug in onze behandelwijze, die helemaal wordt afgestemd op jouw wensen. Een behandeling op maat dus, zo intensief als jij zelf wilt. En bovendien een behandeling die gericht is op het heden en de toekomst. Zo werken we samen aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Alles wat nodig is om jou te helpen

De aanpak van Psychologiepraktijk UP is informeel, persoonlijk en flexibel. We zetten alles in wat nodig is om jou verder te helpen: van online consulten tot behandelingen in de buitenlucht, en van individuele gesprekken tot groepstrainingen. Bovendien stemmen we de behandeling volledig af op jouw tempo. Of je nu behoefte hebt aan enkele korte afspraken of een langere intensieve behandelperiode; we zorgen dat je precies dié behandeling krijgt die het meest geschikt is voor jou.

Kwaliteit en privacy

Bij Psychologiepraktijk UP ben je verzekerd van persoonlijke zorg op maat, met oog voor jouw privacy. (Lees hier meer over privacy bij UP) Uiteraard hechten wij zeer veel waarde aan de kwaliteit van onze zorg. Zo zijn onze psychologen universitair geschoold en werken wij volgens de beroepscodes van de beroepsverenigingen waarbij wij zijn aangesloten, namelijk het Nederlands Instituut van Psychologen NIP (lidnummer 220550), het NVPA (licentienummer 103334) en het RBCZ (licentienummer 214016R). Het NIP, de NVPA en de koepel RBCZ zien er op toe dat onze psychologen zich voortdurend blijven ontwikkelen door middel van cursussen, opleidingen, intervisie en supervisie.

Oprichting Up

Psychologiepraktijk UP is opgericht door Tharys van Deijzen. Na het behalen van twee universitaire masters in de sociale en de klinische psychologie, heeft zij zich gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie. In combinatie met haar werkervaring, onder meer als psycholoog in een kliniek voor angst- en stemmingsstoornissen, heeft Tharys in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd.

Spreekt onze aanpak je aan?

Wij vinden het belangrijk dat je een klik voelt met je behandelaar. Om die reden nodigen we je van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Zo ontdek je of onze aanpak bij je past. Je hebt hiervoor geen verwijsbrief nodig van de huisarts.
Wij kunnen je helpen bij:
Paniek
Dwang
Angst
Onzekerheid en sociale angst
Piekeren
Depressie
Burn-out
Relaties
Leefstijl
Iets anders