Ervaringen

Wij hechten zeer veel waarde aan de kwaliteit van onze zorg. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat cliënten zich bij ons op hun gemak voelen. Om die reden vragen we onze cliënten na afloop van hun behandeling naar hun ervaringen met Psychologiepraktijk UP. Zo kunnen we onze zorg blijven optimaliseren.

Met toestemming van onze cliënten zetten we de mening van cliënten op onze website. Zo kunnen mensen die onze site bezoeken deze ervaringen meenemen in hun beslissing om al dan niet in behandeling te gaan bij UP.

Joris (29 jaar) Waalwijk

Ik zat er altijd bij voor spek en bonen. Ik durfde niets te zeggen en zag erg op tegen bepaalde afspraken. Presentaties en vergaderingen waren een ramp, dus ik meldde me dan vaak ziek. Bij jou voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Jij luisterde echt naar mij en door jouw humor werden de oefeningen wat makkelijker voor mij. Ik voel me niet meer saai en stil, maar voel me nu op mijn gemak bij anderen. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou bereiken. Een investering voor de rest van mijn leven! BEDANKT!

EVELIEN (48 JAAR) AMSTERDAM

Pff wat was ik down. Ik had een aantal weken geleden niet gedacht dat ik weer plezier kon hebben. Zelfs met vrienden afspreken voelde als een enorme opgave, waardoor ik steeds meer thuis zat. Nu kan ik weer lachen en heb ik weer dingen om naar uit te kijken. Ik ben je zo dankbaar!

SANNE (19 JAAR) AMSTERDAM

Bedankt voor de fijne en persoonlijke begeleiding. Ik zal Praktijk Up zeker aanraden bij anderen die net als ik onzeker zijn. Ik weet nu beter wat ik wil en wat ik daarvoor nodig heb. Ik durf keuzes te maken en blijf niet eeuwig twijfelen. Thanks daarvoor!

Bernadette (35 jaar) Amsterdam

Nu pas besef ik echt hoezeer ik mijzelf en mijn gezin tekort heb gedaan door alleen maar bezig te zijn met schoonmaken en bacteriën. Tharys, jij hebt mij laten inzien dat ik niet bang hoef te zijn voor besmetting. Ik kan weer plezier hebben met mijn kinderen en doe weer dingen waar ik al in geen jaren meer aan toe ben gekomen. Ik sta gewoon weer heel anders en positief in het leven. Bedankt! Namens het hele gezin.

Jolien (24 jaar) Amsterdam

Ik heb me bij jullie aangemeld, omdat ik helemaal vastliep in mijn studie. Het waren de laatste loodjes, want ik was al bijna afgestudeerd. Ik kon het alleen niet meer opbrengen. Mijn hoofd zat vol en ik wist niet meer waar ik moest beginnen. Ik zag wel een beetje op tegen het bezoeken van een psycholoog en was bang voor een zweverige bedoeling, een grijze wollensokkentype. Gelukkig kwam ik via via bij jullie terecht. Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen. Ik had het gevoel dat je me meteen snapte en er viel een last van mijn schouders. Ik vond het fijn dat het niet zo formeel was en jouw tips gaven me weer energie. Ik heb mijn diploma inmiddels binnen :D. Nogmaals, enorm bedankt voor je fijne hulp!

Sofie (44 jaar) Waalwijk

Dankjewel! Ik voel me weer helemaal lekker in mijn vel. Ik heb geen eetbuien meer en het kost me geen moeite meer om die ongezonde dingen te laten staan. Het was niet altijd makkelijk aan het begin, maar jij hebt me door de moeilijke momenten heen gesleept.

Mark (21 jaar) Amsterdam

Super bedankt voor je hulp. Dankzij jou durf ik weer in de trein en durf ik weer alleen te zijn, zonder dat ik bang ben om niet lekker te worden. Ik heb sinds onze gesprekken geen paniekaanval meer gehad. Had ik maar eerder hulp gezocht.

Wij kunnen je helpen bij:
Paniek
Dwang
Angst
Onzekerheid en sociale angst
Piekeren
Depressie
Burn-out
Relaties
Leefstijl
Iets anders