Burn out

'Ik zit steeds als verlamd achter mijn computer. Er komt niet meer uit me. Mijn hoofd ontploft bijna. Ik sta steeds op het punt op in tranen uit te barsten en heb geen idee hoe ik mijn taken af moet krijgen. Het moet af, maar ik kan niet meer! '

Hoe herken je het?

Wanneer je last hebt van een burn-out voel je je geestelijk en lichamelijk uitgeput. Je bent steeds doorgegaan en doorgegaan, en nu kan je niet meer. Vaak is een burn-out het gevolg van langdurige overbelasting. Die overbelasting kan allerlei oorzaken hebben: een hoge werkdruk, onvoldoende afstemming tussen werk of studie en vrije tijd, stressvolle werkomstandigheden of conflicten. Er kan echter ook sprake zijn van belastende situaties die niets met werk of studie te maken hebben, zoals relatie- of gezinsproblemen.

Signalen van een burn-out zijn onder andere:

Wil je van jouw klachten af?

Als je bovenstaande signalen herkent, is het belangrijk dat je leven weer in evenwicht wordt gebracht. De coaches van UP kunnen je hierin ondersteunen. Het coachingtraject van UP is erop gericht om je klachten te verminderen en je weer in staat te stellen om je werk te hervatten. We richten ons samen op de punten die veranderd moeten worden voor een gezonder en meer ontspannen leven en reiken je handvatten aan om deze veranderingen door te voeren. Het traject wordt daarbij afgestemd op jouw wensen en behoeften. Tijdens de coachingsgesprekken kan bijvoorbeeld aandacht worden besteed aan jouw sterke en zwakke punten, timemanagement, je zelfvertrouwen, het hervatten van je werk en het indelen van je vrije tijd.

Een afspraak maken of een vraag stellen?
Neem vrijblijvend contact op met UP

Wil je weten wat UP voor jou kan betekenen?
Lees hier meer over onze werkwijze

Wij kunnen je helpen bij:
Paniek
Dwang
Angst
Onzekerheid en sociale angst
Piekeren
Depressie
Burn-out
Relaties
Leefstijl
Iets anders